< Het nieuwe begrip in Instrumenten Beheer
Welkom bij Kalibratiebus
       
Instrumenten Beheer voor U
Kalibratiebus heeft speciale software om onderhoud, reparatie en kalibratie op efficiënte wijze uit te voeren. Vanuit deze software worden uw instrumenten periodiek opgeroepen voor herkalibratie.
Deze, voor u kosteloze administratie, is een waarborg dat uw instrumenten in stand gehouden kunnen worden.
Gelijkwaardige vervanging (bij afkeur)
Ook van de vervangingen kunnen wij met u een prijsafspraak maken. Kalibratiebus is onafhankelijk en respecteert de merkenkeuze van haar relaties. Wij hebben gelijkwaardige instrumenten voor directe vervanging of nieuwlevering vanuit de Kalibratiebus, tegen zeer concurrerende prijzen. De alternatieven, die wij u bieden, zijn niet altijd van hetzelfde merk, maar minstens gelijkwaardig of beter. Van onze eigen- of voorkeurmerken weten wij alles.

 

Download de inputlijst en stuur deze terug naar:
service@kalibratiebus.nl voor een vrijblijvende offerte

 

 

 

Voor kalibratie aan huis geldt een minimum
Voor kalibratie aan huis geldt een minimum (€ 450,- netto). Wordt het minimum niet gehaald, heeft u 2 mogelijkheden:
- Voorrijdkosten (€ 75,- netto) betalen
- Opsturen naar ons centrale laboratorium zonder extra kosten (doorlooptijd <5 werkdagen).

Komen alle merken in aanmerking
Door beschermende maatregelen van de kunnen fabrikant niet alle merken kunnen gerepareerd of gejusteerd worden, . In voorkomende gevallen moeten ook wij wel eens nee zeggen. Kalibreren kan bijna altijd.

 

 

 

 

 

Wat doet Kalibratiebus voor U
Wij werken met een goed tijdschema en willen graag vooraf weten, welke instrumenten behandeld moeten worden. Daarvoor zetten wij vooraf alle instrumenten in de database om zo snel mogelijk de instrumenten weer aan u te overhandigen.
Kalibratiebus komt op de met u afgesproken datum / tijdstip bij u voor de deur. De technicus bespreekt met zijn contactpersoon de uit te voeren werkzaam heden. Een prijsopgave wordt gedaan en samen met u besloten hoe wij verder moeten gaan. In geval van extra kosten, bijvoorbeeld een reparatie, wordt ter plekke met u de zaak besproken. Bij afkeur bent u geheel vrij om een keuze te maken voor nieuwlevering.

Een relatie begint met goede afspraken
Een goede relatie begint met goede en heldere afspraken. Onze afspraak begint bij het invullen van de inputlijst, welke de basis vormt voor verdere afspraken.
De offerte is na goedkeuring beiderzijds de prijsafspraak. Geldig voor het lopende jaar. Desgewenst wordt deze weer voor de volgende periode verlengd.
De serveafspraak bestaat uit een lijst met de betreffende meetinstrumenten, de prijsafspraak en de geplande service / kalibratie data.

 

Rookgasanalyse
(verschil)druk
Waterflow
Vacuum
Temperatuur
Vochtigheid
Luchtsnelheid
Luchtdebied
Gasdetectie
Gewicht
Klik voor bedrijfsinfo
Kracht