Kalibratiebus
Kalibratie en reparatie van meetinstrumenten op locatie
Nieuwsbrief 5. (Augustus / September 2014) 
         Website   Contact  Informatie
 

Kalibratiebus staat op de Installatievakbeurs Hardenberg 2014
Van 9 … 11 september 2014 is Hardenberg het "middenpunt" van de installatiewereld. 
Kalibratiebus presenteert zich zelf in hal 3, stand 316, met o.a.: 


Rookgasanalyse 2.0 
Seitron toont o.a. de nieuwe rookgasapparaten Casper en Chemist 500, de drukmeters Pressotest 100 en 200 en de gaslekzoeker.
Kom deze meetinstrumenten bekijken, in uw handen nemen en ervan overtuigd raken. 
 
Een echte vernieuwing in gasdetectie 
GasClip is een nieuw en vernieuwend bedrijf. Zij onderscheidt zich door zeer hoogwaardige instrumenten te ontwikkelen, die veel minder energie nodig hebben. Dit heeft er toe geleid dat er in veel gevallen 2 .. 3 x langer gewerkt kan worden op 1 batterijlading. 
Single Gas Clip (SGC) heeft 1 meetcel en is met haar ca. 70 gram gewicht, wellicht de lichtste.
Multi Gas Clip (MGC) heeft tot 4 meetcellen. Door de slimme constructie heeft u een "4-gasser" in een behuizing die iets groter is dan een "1-gasser". Dus geen lompe en onhandige monitors meer. 

De meest robuuste gasmonitor
RAE is een "oudgediende" in de markt. Haar assortiment gasdetectie monitors zijn veel gekocht en heel populair in de installatie wereld. Niet veel vernieuwingen, maar hoort er gewoon bij.

Gas- en rookbuisjes 
Uniphos heeft het grootste assortiment gasbuisjes voor bijna alle gassen en concentratie. Eenvoudig en betrouwbaar in het gebruik.
Naast de gasbuisjes heeft Uniphos nieuwe rookbuisjes voor het zichtbaar maken van luchtstromingen. Het rookbuisje is ideaal om uw afzuigpatroon goed te kunnen bekijken.

De tweede bus rijd!
Het moge duidelijk zijn, dat gasdetectie een steeds belangrijker onderdeel wordt. Dit heeft er ondermeer toe geleid, dat er een tweede servicebus is gaan rijden, die zich geheel richt op stationaire- en handgasdetectie apparatuur op locatie onderhoudt en kalibreert.
 
Wilt u meer weten? Kom dan kennis maken met de Kalibratiebus mensen. Doe nu goede zaken! Stuur niet langer uw meetinstrumenten op, maar laat Kalibratiebus op locatie de service en kalibratie uitvoeren. Uw instrumenten direct weer beschikbaar.
 

Compact en hoogwaardig mobiel laboratorium
De Kalibratiebus is een compact, hoogwaardig en compleet uitgerust mobiel laboratorium. Op een relatief kleine oppervlakte hebben wij de meest voorkomende kalibratie grootheden geïnstalleerd om u op efficiënte wijze snel van dienst te kunnen zijn.
Alle referentiemiddelen, die wij gebruiken, zijn voorzien van een RvA of gelijkwaardig certificaat.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Kalibratiebus u kunt bieden, klik dan op Informatie . Klik op Contact  om u geheel vrijblijvend te adviseren.
 
Kalibratiebus
Omroepweg 11
1324 KT Almere
 Mobiel +31 (0)6 53138426
Telefoon +31 (0)36 8486454